Menu

Over ALV Repair

ALV Repair richt zich op reparatie en onderhoud van bijvoorbeeld professioneel licht, audio zoals een speaker, subwoofer, een versterker en beeld zoals een beeldscherm. Door onze ervaren en goed opgeleide monteurs kunnen de producten goed en zorgvuldig gerepareerd worden.  Voor alle voorkomende reparaties bent u bij ALV Repair aan het juiste adres.

Hoe gaan we te werk?

U kunt bij ons terecht voor zowel de nieuwste en nauwkeurigste specialistische technieken, zoals de SMD techniek die in veel  apparaten zit zoals LED schermen, movingheads, versterkers, mengtafels en cdspelers. U vult voor een reparatie ons reparatieformulier in. Bij reparatie maken wij van te voren eerst een prijsopgave. Als u besluit het apparaat te laten repareren worden er geen onderzoekskosten in rekening gebracht.

Met onze praktijkgerichte monteurs kunnen wij snel uw storing lokaliseren.

Een greep uit de apparatuur wat wij kunnen repareren

Geluid

  • Reparatie van grote mengtafels, reparatie van grote geluidssystemen, reparatie van conventionele luidsprekers, reparatie van line array systemen, reparatie van randapparatuur, reparatie van multikabels, reparatie van versterkers, reparatie van audio, reparatie van subwoofer

Backline

  • Reparatie van versterkers, reparatie van gitaarversterkers, reparatie van keyboards, reparatie van diverse elektronische instrumenten

Licht

  • Reparatie van scanners, reparatie van movingheads, reparatie van lichteffecten, reparaties van led-spots

Bekabeling

  • Reparatie van audiomultikabels, reparatie van diverse andere audio kabels, reparatie van lichtmultikabels, reparatie van alle soorten videokabels zoals VGA, BNC, HDMI, DVI en diverse verlopen.

Zoek je wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Sales
Repair
Rent
Supplies