Menu

Service

ALV Repair repareert en onderhoud  voor verschillende professionele gebruikers en leveranciers van licht, geluid en beeld.

Verhuurbedrijven

Kleine reparaties worden vaak door verhuurbedrijven zelf uitgevoerd. Reparatie van speciale technieken is echter lastig en vraagt vaak om speciaal gereedschap.  Een snel uitgevoerde reparatie is vooral in de verhuursector zeer belangrijk. Elke dag dat het apparaat niet verhuurd kan worden kost geld.

Leveranciers en importeurs van licht, geluid en beeld

Deze sector besteden het werk vaak uit aan een gespecialiseerde technische dienst zoals Pro Service Center.

Particulieren en beroepsmuzikanten

Particulieren die als hobby of als baan gebruik maken van professioneel licht, geluid en beeld zijn wij graag van dienst. Wij repareren ook uw elektrische piano, keyboard of gitaar versterker.

Horeca, discotheken en winkelketens

Deze sector is vaak afhankelijk van hun licht, geluid en beeld. Als de apparatuur het begeeft kan dit van invloed zijn op de opbrengst van de dag.  Een monteur van ALV Repair komt bij u langs met de servicebus en neemt het defecte apparaat mee voor reparatie. Een vervangend apparaat of alternatief wordt geplaatst. Vooral voor kwetsbare apparatuur zoals dj gear, cd spelers en mengtafels kan deze service erg handig zijn. Tevens is het mogelijk een periodiek onderhoudscontract af te sluiten waarin de vervangingsservice is opgenomen.

Beurzen en standbouwers

Deze sector maakt steeds meer gebruik van verschillende apparatuur als geluid, LCD en LED schermen en LED verlichting. Deze branche kunnen we goed ondersteunen met reparaties en periodiek onderhoud. Ook de vervangingsservice is hier goed toe te passen.

Theaters, scholen en openbare ruimtes

Deze branches zijn afhankelijk van hun apparatuur. U kunt gebruik maken van onze vervangingsservice en een periodiek onderhoudscontract afsluiten. Wij beschikken over complete professionele dimmer racks, profiel en fresnel die tijdelijk de defecte apparatuur vervangen tijdens de reparaties.

Kabels assembleren

Wij maken voor elke branche kabels op maat. Denk hierbij aan audiomultikabels, stroomkabels en videokabels. Denk hierbij aan Harting, Neutrik, LK, Keraf en Socapex.

Aanmelden reparatie

Meld uw artikel aan met het reparatieformulier. Heeft u meer artikelen? Het is ook mogelijk uw apparaat te laten ophalen door onze monteurs. Als u veel reparaties tegelijk heeft, of zware apparaten wilt aanbieden kan dit voordelig zijn. Neem dan contact met ons op.

Zoek je wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Sales
Repair
Rent
Supplies